Forside Nyheder

Nye MacBook Pro’er får en ekstra touchskærm

-

MACBOOKPRODet skal være en anelse mere iPhone-agtigt at bruge en MacBook Pro.

I hvert fald, hvis man skal tro på, hvad en af de skarpeste Apple-analytikere, Ming-Chi Kuo, mener, der er på vej. 9to5Mac har tilmed fra egne kilder hørt det samme: At der kommer til at være en lille OLED-touch-skærm ombord i kommende MacBook Pro’er.

Annonce:

Den kommer i form af en stribe, der kommer til at sidde over tastaturet, og som angiveligt skal bruges til skærmbaserede genvejs- og funktionstaster, men som formentlig også vil kunne bruges til notifikationer.

Apple forventes også at integrere Touch ID i deres Pro-laptops, og nogle nye hængsler skulle kunne gøre MacBook Pro både lettere og tyndere. Ifølge Engadget går der rygter om at disse skulle være lavet af det samme firma, der har lavet de specielle hængsler på Microsofts Surface Book.

Derudover kommer der USB Type-C og Thunderbolt 3 ombord i de nye Pro’er, og en ny 13-tommer version skulle erstatte den nuværende 12 tommer Retina-udgave.

De nye MacBook Pro’er skulle lande sidste på året.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.