Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Uncharted 4 A Thief’s End om en forsvunden skat fra 1600-tallet

-
Henry Avery tager imod guld på sit skib
Henry Avery tager imod guld på sit skib

Nyt PlayStation-spil er baseret på virkelig historie om en forsvunden million-skat.

Jagten på glemte skattekister fyldt med guld og sølv er facinerende, og her – ude i virkelighedens verden – er der fortsat mange skatte beskrevet i historiebøgerne som endnu ikke er fundet.

PlayStations nye adventure-spil Uncharted 4: A Thief’s End handler om skattejægeren Nathan Drake, der drager ud i verden for at finde en “ægte” forsvunden skat fra 1600-tallet. En af dem der endnu ikke er fundet.

Annonce:

Skatten tilhørte den engelske pirat Henry Avery der levede i 1600-tallet. Dengang huserede han på verdenshavene og blev særligt kendt for plyndringen af skibet Ganj-i-sawai i 1695, der angiveligt skulle have indbragt ham guld til en værdi af flere millioner kroner.

Henry Avery var i lang tid eftersøgt af de engelske myndigheder. Men selvom flere af hans mænd endte i galgen, så lykkedes det for Avery aldrig at blive fanget.

”Ved at bruge den autentiske historie om Henry Averys forsvundne skat bliver Uncharted 4 til mere end bare et eventyrspil. Det er moderne historieformidling, hvor gamerne lever sig ind i historien og tager aktiv del i den”, forklarer Bo Michael Christiansen, der er marketingchef i PlayStation Danmark.

Henry Avery forsvandt derimod fra jordens overflade – og efterlod sig to spørgsmål: Hvad skete der med ham? Og hvor ligger skatten gemt i dag?

 

 

Pris og tilgængelighed

Uncharted 4: A Thief’s End koster fra 400 kroner.

Er på gaden nu.

Se dagspriser her

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.