Forside Nyheder

Xbox One S: Nyt design og 4K HDR

-

xbox-one-s-angleDet ville være synd at sige, at det var den bedst bevarede hemmelighed i mands minde.

Men i forbindelse med åbningen af spilmessen E3 i Los Angeles har Microsoft i dag holdt et stort pressemøde, hvor de offentliggjorde en række spilnyheder og to nye Xboxe.

Annonce:

Den ene havde vi dog allerede hørt en hel del om i forvejen, og det er Xbox One S.

Der er tale om en opgradering af Xbox One, akkurat som den strømlining af Xbox 360, der kom nogle år efter lanceringen af sidstnævnte. S-udgaven er hvid og er 40% mindre end originalen, der i forvejen havde fået en del kritik for dens lidt klodsede design.

 

 

Xbox One S er også designet til at stå vertikalt som tidligere Xbox-modeller.

Indvendigt er der også sket ting og sager, f.eks. fås den i en udgave med helt op til 2TB på harddisken. Det vil være denne konfiguration, der bliver først tilgængelig, hvilket bliver tilfældet på de første markeder i august.

Op til jul kommer der så to yderligere versioner, med hhv. 1TB og 500 GB HD. Dette er ikke uvæsentligt, da priserne kommer ret langt ned. 2TB-versionen bliver markedsført til 399 dollar, mens 1TB-udgaven koster 349 dollar og 500 GB-versionen kommer helt ned på 299 dollar – hvilket svarer til omkring 2000 kroner før danske afgifter.

Controlleren har også fået et nyt design i hvidt, med mere tekstur på håndgrebene og nu og har den også Bluetooth, hvilket både gør rækkevidden længere og gør det muligt at bruge controlleren med en PC.

Og så har Xbox One S en feature, som har været efterlyst af mange: Den kan klare Netflix, Amazon osv. i 4K, og det samme gælder Blu-Ray-afspilleren ombord, der kan håndtere UHD Blu-Rays. Både på video- og spil-siden vil den kunne levere HDR.

En mindre detalje, der nok vil gøre mange glade er, at strømforsyningen nu er bygget ind i Xbox’en, så man ikke har en stor, ekstra klods hægtet på sin spilkonsol. Og vil man have en Kinect tilsluttet, kan den kobles til via USB.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.