Forside Nyheder

Anmelderne er vilde med OnePlus 3

-

4Hvis man skal stole på de store tech-medier, er OnePlus 3 ganske enkelt den bedste smartphone til prisen lige nu.

For de 399 dollar, den koster (cirka 2.700 kroner omregnet og før danske skatter og afgifter), får man ikke bedre kvalitet andre steder, skriver et enigt anmelderkorps.

Annonce:

Gizmodos anmelder lykkedes med at få bastteriet til at løbe tør efter en dags heftig brug, hvilket gjorde, at han ikke kunne blive låst ind i sin lejlighed og måtte overnatte på en kammerats sofa. Men det er også en af hans eneste kritikpunkter på telefonen, som han alligevel ikke er bange for at kalde den ”Absolut bedste telefon, man kan købe til den pris”.

Engadgets anmelder havde en modsat oplevelse med telefonen, hvis 3000 mAh holdt halvanden dag hos ham. Også her hedder det at ”de, der er på jagt efter en telefon i høj kvalitet uden en tilsvarende høj pris, bør starte her.”

The Verge har også armene i vejret: ”Det er en af de få telefoner, jeg kan anbefale uden nogen som helst former for forbehold”, skriver anmelderen.

Med OnePlus 3 får man en Android-smartphone med OnePlus’ egen version af Android, der dog i høj grad ligner Googles egen. Den har en Snapdragon 820-processor med 6GB RAM at tumle med, som ifølge anmelderne gør den superhurtig og stabil, og henholdsvis 8- og 16 megapixels kameraer, hvoraf det sidste kan tage RAW-billeder.

AMOLED-skærmen er på 5,5 tommer med 1080p-opløsning, og der sidder en fingeraftrykslæser i Home-knappen i bunden. Den er trods det store batteri og den store skærm kun 7,3 mm tyk.

Den kan købes nu på OnePlus’ hjemmeside.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.