Forside Produkter Mobil

Apple får patent på iPhone med 360-graders display

-

Image35

Den iPhone der kommer i 2017 ventes at blive noget særligt, og nu har Apple fået patent på et 360-graders display.

En iPhone med et OLED-display der buer og går hele vejen rundt?

Annonce:

Det kan blive virkelighed, hvis Apple beslutter at gør brug af det patent de netop er blevet tildelt.

Apple er allerede rygtet på vej med en særlig iPhone til næste år, for at markere at iPhone der vil have 10 års jubilæum. Men om de vil gøre brug af dette patent må tiden vise.

 

Image36

Det er iøvrigt ikke en ny idé de lige har søgt patent på, denne ansøgning blev indgivet helt tilbage i 2011. Af samme grund er tegningerne med den store iPod-connector fremfor det mindre Lightning.

Patentet dækker over en smartphone med et bøjeligt AMOLED display, der går 360 grader rundt, med glas udenpå.

 

Image37

Patentet dækker over forskellige varianter. Nogle er mere firkantede, mens et andet er dåseformet.

Fælles for dem er, at de beskriver en elektronisk enhed, med display viklet rundt om. Der er ingen fysiske knapper, det hele styres med touch, bevægelser og sporing af ansigt og øjne.

Patentet nævner også at antenneforholdene forbedres, uden brug af metal. Fordi der er glas hele vejen rundt kan radiobølgerne bedre slippe igennem.

Der omtales også muligheden for at have flere transparante displays ovenpå hinanden, hvilket bl.a. gør det muligt at lave en dybdevirkning for bedre 3D-effekt i skærmelementerne.

 

Image34

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.