Forside Nyheder

Apple Watch bliver hurtigere og nemmere at bruge

-

Untitled 01 13Apple åbnede deres WWDC-konference med nyheder til Apple Watch via nyheder i watchOS.

WatchOS 3 bliver 7 gange hurtigere end nu, når det gælder opstart af apps ved at køre en del processer i baggrunden.

Annonce:

Apple har også gjort det nemmere at navigere på Apple Watch. Det sker gennem en ny dock, hvor man kan placere genveje til sine favorit-apps. Dock’en tilgås fra et tryk på side-knappen.

Det bliver også nemmere at tilgå indstillinger, for et Control Center á la det, vi kender fra iOS, kan hives op fra bunden af skærmen.

Det bliver også hurtigere og nemmere at komme til sine smart replies. Disse vil være lige under de beskeder, man får ind f.eks. via sms, og det samme gælder ikoner for de valgmuligheder, man har for at svare via stemme, skrift osv.

Og netop når det gælder skrift, har Apple har introduceret Scribble, der gør det muligt at skrive håndskrift direkte på skærmen – lidt i stil med den funktion, Google introducerede til Android Wear under Google I/O.

Der er også kommet en del nye urskiver – herunder Minnie Mouse, der langt om længe kan joine sin bedre halvdel, Mickey. En ny urskive viser også ens Activity Tracking direkte på urskiven, så man ikke skal ind i selve Activity-app’en for at bruge den.

På fitness-området har Apple indført sociale funktioner, sådan at man kan sammenligne sine aktiviteter og scorer med vennerne og konkurrere. Der er også nye funktioner for kørestolsbrugere, der gerne vil holde sig i form. Og så er der en ny funktion, der blot hedder ’Breathe’, der guider én igennem afslappende åndedrætsøvelser.

Endelig har Apple indført en smart funktion til nødstilfælde, der kan ringe til alarmcentralen fra Apple Watch i hvilket som helst land, man befinder sig i. Og så kan Apple Pay bruges i apps på Apple Watch, sådan at man kan betale in-app-køb direkte på uret.

En developer preview er tilgængelig fra i dag, og watchOS 3 bliver sendt ud til urene til efteråret.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.