Forside Produkter Mobil

Beoplay H5 – trådløse designer in-ear

-

Beoplay H5

De nye trådløse Beoplay H5 samarbejder med Beoplay app om at tilpasse lyden til aktiviteten.

Beoplay H5 leverer en trådløs lydoplevelse, hvor lyden styres i samarbejde med Beoplay App på smartphone eller Apple Watch.

Annonce:

Der kan vælges imellem forudindstillede lydprofiler i Beoplay App på sin smartphone eller sit Apple Watch (som f.eks. træning, transport, podcasts eller afslapning), eller man kan justere tonalitet og lydbillede med en særlig brugerflade som B&O PLAY har døbt “ToneTouch”.

Beoplay H5 en indbygget magnet i hvert ørestykke. Når de ikke er i brug kan ørestykkerne klikkes sammen og eksempelvis hænge i snoren (ledningen) om halsen. Det sparer også batteri, i det hovedtelefonerne automatisk slukker når ørestykkerne klikkes sammen.

 

Image27

 

 

Kablet, som forbinder de to ørestykker, har en overflade i flettet tekstil, så det føles behageligt mod huden, og under den en gummioverflade, som skal forhindre snavs og sved i at trænge ind til elektronik og højttalerenheder.

Hovedtelefonernes kabinet er fremstillet i struktureret gummi og polymer, med en poleret aluminiumsplade oven på hvert ørestykke.

Beoplay H5 har en 6,4 mm dynamisk højttaler, en lille elektromagnetisk transducer og en Bluetooth 4.2-chip med digital lydbehandling, som giver mulighed for dynamisk indstilling.

Der er musikstyring for afspilning, pause, fremad og tilbage.

Batteritiden er op til 5 timers musik imellem hver opladning.

 

Image28

 

Der medfølger syv par ørepropper.

Tre forskellige størrelser af den robuste, varmefølsomme og åndbare Comply Sport-skumprop, hvis åbne cellestrukturskum sikrer komfort og god pasform i øret, og fire almindelige silikonepropper. Hver enkelt ørestykke har en SweatGuard-membran, som forhindrer sved og snavs i at trænge ind i lydindgangen.

Bang & Olufsen Beoplay H5 leveres komplet med lader og bærepose i farverne sort og dusty rose.

 

 

Beoplay H5 placeret i opladeren
Beoplay H5 placeret i opladeren

 

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beoplay H5 koster kr. 1.999,-

En ekstra lader koster kr. 299,-

 

Image29

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.