Forside * Featured

Brexit giver rabat i britiske netbutikker

-

Amazon.co.uk

Her i tumulten efter folkeafstemningen i Storbritanien, der kan der spares penge på engelske varer.

Natten til fredag stemte briterne ja til at forlade EU, og det satte straks det engelske pund under pres. Fredag dykkede det til kurs 920 overfor kronen, men det fald kan fortsætte yderligere på mandag.

Annonce:

Midt i den tumult, så betyder det rabat, på varer der ha

ndles i britiske pund.

Det skyldes at varene i de fleste britiske netbutikker koster det samme som i torsdags, før brexit, men med den lavere kurs betales nu mindre for dem.

“For dem, der køber ind på de britiske nethandelsbutikker, kommer det her som en god nyhed, for det er lige blevet endnu billigere efter afstemningen. De har med andre ord fået en endnu bedre grund til at handle ind i netop de britiske butikker på nettet”, fortæller økonom i investeringsbanken Nordnet Per Hansen til tv2.dk.

Dette vil dog kun være et overgangsfænomen, indtil lagrene skal fyldes op igen. Her bliver dyrere at fylde netbutikkerne op med varer fra udlandet, og så stiger priserne.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.