Forside Nyheder

Ekstrem streaming: Devialet Gold Phantom

-

GoldPhantom

Gold Phantom er Devialets bud på den mest ekstreme trådløse streaminghøjttaler på markedet.

Franske Devialet er en velkendt producent af high end HiFi, og nu er de klar med high-end-verdenens svar på en trådløs streaminghøjttaler.

Annonce:

Sammenlignet med markedet for trådløse streaminghøjttalere der må Devialet Gold Phantom siges at være ret ekstrem. Med i købet for man:

Et lydtryk på op til 108 dB muliggjort af rå forstærkerkraft på 4500 watt peak, svarende til 8 stk normale Devialet Phantom. Forvrængningen er med nyeste ADH (Analog-Digital-Hybrid) helt nede på 0,0005%.

En dybbas helt ned til 14 Hz (-6 dB) eller 20 Hz (-2 dB) og en luftighed og neutralitet op til 27.000 Hz, takket være en ny titaniumdiskant. Devialet Phantom er en 3-vejs aktiv højttaler med indbygget forstærker, 24/192 DAC og streaming.

Devialet Gold Phantom er designet som de øvrige modeller i Phantom-serien, men dekoreret med sidepanel belagt med 22 kt rosenguld. Den vejer 12 kg og kan monteres på gulvstander eller vægbeslag.

GoldPhantom2

 

Devialet Plantom serie

Devialet Gold Phantom repræsenterer nu den absolutte high-end i Phantom-serien, som ydermere omfatter Devialet Phantom (750 watt, kr. 12.790) og Silver Phantom (3000 watt, kr. 14.890).

Med én Devialet Phantom, spiller man Solo som opleves som en slags rundstråle mono, med to spiller man fuld stereo, takket være den lille boks Devialet Dialog. Op til 24 Phantoms kan konfigureres i en multirumsløsning.

 

DevialetPhantomExplored

 

Pris og tilgængelighed

Devialet Gold Phantom koster kr. 19.690,-

Forudbestilling er åbnet, levering begynder i slutningen af juli.

Devialet forhandles i Danmark af: High-Performance Audio

 

GoldPhantomPacking

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.