Forside Nyheder

Microsoft betaler erstatning for Windows 10 opgradering

-

Windows 10 logo thumbnail stockEn automatisk Windows 10 opdatering fejlede. Microsoft betaler en bod på kr. 67.500,-

En kvinde i Californien oplevede det som mange andre før hende verden over: At Microsoft automatisk opgraderer Windows 7 til Windows 10.

Hun anvendte computeren i forbindelse med et rejsebureau, og efter den opgradering som fejlede trak hun Microsoft i retten, med påstanden om at de havde efterladt hendes computer ustabil med hyppige frys.

Annonce:

“Jeg havde aldrig hørt om Windows 10. Ingen spurgte om jeg ønskede at opdatere”, fortalte Teri Goldstein, i følge avisen The Guardian.

Nu har Microsoft kastet håndklædet i ringen og indgået forlig. Hun får $10.000 svarende til kr. 67,500,- i erstatning.

Microsoft mener dog ikke at de har gjort noget forkert. Det forlig indgås alene for at spare på advokatregningen, forlyder det.

De automatiske opgraderinger begyndte da Microsoft gjorde Windows 10 til en anbefalet opdatering. Herefter begyndte alle Windows-computere, der stod til at rulle anbefalede opdateringer på automatisk, at installere Windows 10 uden at spørge.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.