Forside Nyheder

Netflix: Prishop for gamle kunder i næste måned (opdt.)

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

For et år siden hævede Netflix prisen for nye kunder. I juli stiger prisen for gamle kunder.

Sidste sommer valgte Netflix at hæve priserne. Men er jeres husstand blandt de trofaste kunder der havde et abonnement allerede, og har I stadig det, så er det først denne sommer at det slår igennem.

De trofaste Netflix-kunder fik et år mere til gammel pris. Men nu er det år snart gået, og gamle kunder må til at slippe en 10’er mere om måneden.

Annonce:

Prisen på Netflix er herefter 89 kroner/måned for tjenesten for to skærme (to samtidige streams) eller 119 kroner/måned for premium med 4K UHD-versionen og fire skærme.

Netflix argument for prisstigningen er at det er dyrt at tilføje flere serier og film til tjenesten. Dette gælder ikke mindst produktionen af originalt indhold.

Prisændringen for gamle kunder sker per 15. juli 2016.

 

Opdatering 16/6 – Nu informerer Netflix

Netflix sender nu informationer ud til de danske kunder om prisstigningen.

Hej xxxx

Da vi sidste år hævede prisen for nye Netflix-medlemmer, lod vi din pris forblive uændret i ét år. Din særpris ophører pr. 15/07/16, og den nye pris vil være 89 kr. pr. måned.

Gå til netflix.com for at se nærmere om ændringen og de forskellige abonnementer og priser. Hvis du vil afmelde dit abonnement, inden prisændringen træder i kraft, kan du gøre det når som helst ved at gå til Din konto.

Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Gå til vores Hjælp-center for flere oplysninger.

– Netflix-teamet

 

Annonce:
Forrige artikelSkummel ransomware breder sig til Smart TV
Næste artikelAnmelderne er vilde med OnePlus 3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.