Forside Google Android

Tip: Slet Googles lydoptagelser af dig

-

Image211111

Taler du til Google-enhederne? Google gemmer stemmesøgninger (voice search), kommandoer (Ok, Google), beskeder mv. som optagelser i deres datacentre, men de kan slettes.

Google kan have gemt alt hvad du har sagt til Google-enhederne over årene. Optagelserne af hvad der bliver indtalt ligger i Googles datacentre.

Annonce:

Har du brugt søgning med stemmen (Ok, Google), lagret indtalte beskeder som påmindelse, eller brugt andre funktioner hvor Google-enheden har haft brug for at indsende lydoptagelsen til Google for bearbejdning, så kan Google have gemt optagelserne.

At Google i det hele taget gemmer lydoptagelser, selv efter at de har været anvendt til den ønskede funktion, kan skyldes at de benyttes til at optimere og forfine talegenkendelsen.

Hvis du vil tjekke hvad Google har liggende af optagelser fra dig, så kan det gøres ved at besøge denne side.

Her kan de enkelte optagelser også gennemlyttes og slettes.

Ønskes alt ryddet så vælg “More” (de tre prikker i menu), derefter “Delete options” og “Advanced” og følg vejledningen derfra.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.