Forside Nyheder

Waoo: EM bold løfter tv-streaming

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Web-tv ude af hjemmet eksploderer under EM, lyder det fra Waoo.

EM i fodbold ses også på farten. Waoo melder om, at forbruget af web-tv ude af huset er mere end fordoblet, siden slutrunden begyndte.

Hvor landets største tv-distributør, YouSee, ikke tilbyder TV 2 på WebTV, så har Waoo valgt at har givet sine kunder adgang til at se alle kampe på både DR og TV2, og kunderne benytter det i stor stil.

Annonce:

”Målinger viser, at vores kunders forbrug af web-tv på enheder uden for hjemmet steg markant, den dag EM begyndte, og siden har vi kunnet se et meget højt forbrug, hver gang der spilles kamp”, fortæller siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Faktisk melder Waoo om, at forbruget er fordoblet under EM, og ifølge Jørgen Stensgaard viser det, at det er væsentligt at have den vare på hylden, som kunder efterspørger.

At det netop er EM, der trækker det danske tv-publikum til de bærbare skærme ude af huset, ses ekstra tydeligt i Waoos data fra de to fodboldfri dage i uge 25, hvor landsholdene havde hvilepause. Her faldt forbruget på Waoo WebTV markant.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.