Forside * Nyheder

Waoo kunder får adgang til TV2 Business

-

 

Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Ny aftale mellem TV 2 og Waoo sikrer TV 2 BUSINESS til Waoos tv-kunder

Annonce:

Omkring 70.000 af Waoos tv-kunder får nu adgang til TV 2 BUSINESS. TV 2 og Waoo videreudvikler dermed deres eksisterende distributionsforretning omkring digitale tjenester.

TV 2s nye digitale produkt TV 2 BUSINESS gik i luften 17. maj, og nu har TV 2 indgået en aftale med fiberbredbåndsselskabet og tv-distributøren Waoo om TV 2 BUSINESS, der streames live og on demand sammen med TV 2 NEWS i en dedikeret app og via web.

Helt konkret får alle Waoos tv-kunder, der har TV 2 NEWS i deres tv-pakke eller som frit valgs-kanal, adgang til både TV 2 BUSINESS og TV 2 NEWS på PC, tablet og mobil. Adgangen til TV 2 BUSINESS bliver en service, som ikke koster den enkelte Waoo-kunde ekstra.

“Med denne aftale udvider vi distributionen af TV 2 BUSINESS markant og udbygger vores i forvejen gode samarbejde med Waoo. Dette partnerskab illustrerer styrken i den etablerede tv-værdikæde, og vi er rigtig godt tilfredse med at kunne lave dette operatørsamarbejde omkring vores streamingtjenester – hvor vi i forvejen har et samarbejde med Waoo om TV 2 PLAY. Vi vil fortsat arbejde med direkte salg via Tv2business.dk, men Waoo-samarbejdet omkring TV 2 BUSINESS viser, at streaming i høj grad også kan foregå i samarbejde mellem TV 2 og tv-distributører som Waoo til glæde for vores fælles kunder”, siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv.

 

Jørgen Stensgaard, Waoo!
Jørgen Stensgaard, Waoo!

 

“Vi er begejstrede for TV 2 BUSINESS, fordi det giver vores kunder adgang til endnu flere digitale tv-oplevelser. Det er en helt ny måde at berige udbuddet til vores kunder, og vi er særligt glade for at indgå dette samarbejde med TV 2, fordi vi derved kan afprøve værdien af at give både nye og eksisterende kunder en spændende digital service med kvit og frit”, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Ud over tv-kunder med TV 2 NEWS, får også de Waoo-kunder, der har benyttet muligheden for at tilkøbe TV 2 PLAY Hele Pakken til 39 kr. via Waoo, adgang til TV 2 BUSINESS. Waoo-kunder, der kan få TV 2 BUSINESS, vil få tilsendt et link med login til TV 2 BUSINESS på pc, tablet og mobil. TV 2 og Waoo forventer at have integrationen klar i løbet af sommeren.

TV 2 BUSINESS og TV 2 NEWS kan ses på iPhone og iPad med den nye TV 2 BUSINESS-app, der findes i App Store, på tv2business.dk på pc og Android-baserede smartphones og tablets samt på fladskærme via Chromecast eller AirPlay.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.