Forside Nyheder

Android Nougat er næsten færdig – ny beta til Nexus klar

-

nougatDen næste version af Android er lige på trapperne.

Der er stadig ingen konkret release-dato, men vi er blevet lovet, at den officielle lancering sker senere på sommeren.

Som bekendt hedder den nye version Nougat, og den har været i åben betatest i flere måneder, længe før end Google normalt slipper Android-previews fri.

Nu har udviklerholdet imidlertid sluppet en næsten færdig beta-version ud, der er den sidste preview-version inden den officielle lancering. Så hvis du ikke kan vente, skal du smutte over på Android-udviklerbloggen og hente den nye udgave. Det kræver dog, at du har en af Googles Nexus-enheder.

Så kan du også prøve det spil, Google har gemt som et Easter Egg i den nye udgave af styresystemet. Det er et lille spil, hvor du skal samle katte ind, og Phandroid har opskriften på, hvordan du får det frem.

Annonce