Forside Detail

Efter Fonas død: Flere Apple-shops i Bilka

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Der kommer flere æbler i Bilka. Supermarkedskæden udvider med flere Apple shop-in-shops.

Fona-kædens exit fra markedet, efter konkursen, har efterladt et hul i markedet for elektronikprodukter. Dette selvom Elgiganten overtog og videreførte enkelte af kædens butikker.

Et af hullerne handler om Apple shop-in-shops. Altså salg af Apple-produkter med et særligt display, en særlig afdeling, inde i butikkerne.

Annonce:

Bilka indledte forsøg med Apple shop-in-shops dette forår, med butikken i Kolding Storcenter som den første.

Men nu følger flere efter. Bilka er i øjeblikket ved at ombygge butikken i Odense, så den også får en særlig Apple-afdeling. Her drejer det sig dog ikke om storkøb.

“Det handler ikke altid om den superbilligste pris, men at man får tingene på den rigtige måde. Den gode vejledning kan spare kunden rigtigt mange penge. Vi skal ikke oversælge bare for at sælge mere. Vi skal finde ud af, hvad den enkelte kunde kommer og spørger efter. Og så vejlede ud fra det”, fortæller varehuschef i Bilka Odense, Morten Wagner, til Fyens Stifttidende.

Så hvor man tidligere måtte i butikker som Fona, Computer City, Elgiganten m.fl. for at finde en særlig Apple shop-in-shop, så rykker den type brandede “afdelinger” nu også ind i Bilkas supermarkeder.

 

Annonce:
Forrige artikel’Rogue One’ indtager Star Wars: Battlefront
Næste artikelTip: Så mange arbejder der i DR
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.