Forside Indhold og distribution Film

‘Justice League’-smugkig overrasker positivt

-

juysticeleagueVed Comic-Con i San Diego har vi fået det første kig på ’Justice League’.

DC-universets svar på Marvels ’Avengers’-serie skal forsøge at indhente noget af det forspring, som Marvel (og dermed Disney) har med det såkaldte Marvel Cinematic Universe i forhold til Warner Bros. og DC Comics.

Annonce:

De to sidste, store superhelte-satsninger fra DC, ’Man of Steel’ og ’Superman v Batman: Dawn of Justice’ var store succeser, men ikke helt på linje med de gigantiske mængder af penge, der skovles ind på Marvel-film. F.eks. lavede ’Captain America: Civil War’ omkring 300 millioner dollar mere i billetsalg verden over end ’Superman v Batman’ gjorde.

Zack Snyders ’Justice League’ skal forsøge at genoprette den balance ved at samle Wonder Woman, Aquaman, Cyborg, Lynet og Batman, der igen spilles af Ben Affleck. Der har været en del skepsis omkring projektet hos fans, men på Comic-Con var reaktionen klar.

Folk var vilde med det smugkig, de fik under et panel med Zack Snyder og andre af filmens hovedfolk. Og siden har klippet været populært på nettet også, hvor det på en enkelt dag har samlet næsten 10 millioner views.

Hvad synes du? Er det nye DC-univers konkurrencedygtigt med Marvel efterhånden? Se klippet herunder og døm selv.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.