Forside Produkter Mobil

Nu kan du hente iOS 10 public beta

-
iOS 10
iOS 10

I dag har Apple åbnet for alle iOS ejere, hvis de vil prøve det kommende iOS 10 i public beta. Men husk, der er stadig mange fejl.

Er du en af dem, der bare ikke kan vente til de endelige versioner af Apples software, så er der godt nyt. macOS Sierra, iOS og Apple OS beta er nu offentlig, og kan hentes uden at man skal være registreret i deres udviklerprogram.

Annonce:

Husk at der er stadig mange fejl

Hvis du vælger at deltage i betaprogrammet, skal du være opmærksom på at der stadig er mange programmer der ikke virker med iOS 10. Bl.a. e-boks’s app virker ikke med de nuværende beta’er, og skriver man til app-udviklerne, er det hyppigste svar, at de ikke understøtter betasoftware.

Beta versionerne kan hentes ved at registrere sig her.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.