Forside Nyheder

Nu kommer Apples første, originale tv-show

-

planetoftheappsNu begynder Apple også at producere deres eget indhold.

Men modsat f.eks. Sony, der kører fiktionsserien ’Powers’ på PlayStation-platformen, bliver det første produkt af denne strategi et reality-tv-show. Dermed kommer Apple tættere på de produktioner, konkurrenten Google har lavet via YouTubes nye Red-kanal.

Annonce:

TV-showet kommer, med et fikst lille ordspil i titlen, til at hedde ’Planet of the Apps’.

Det bliver, som man måske kan regne ud, et show om app-udviklere og deres liv med deres apps, og der skal findes 100 af slagsen til showet.

Apps’ne skal selvfølgelig være til Apples OS’er, og watchOS og tvOS gælder også. Det samme gælder apps, der endnu ikke er udgivet, men som befinder sig på beta-stadiet.

Folk, der kommer med på showet for mulighed (foran kameraet, naturligvis) at få råd og vejledning fra etablerede folk og eksperter i industrien, og vil blive sat i forbindelse med investorer. Samtidig bliver ens app eksponeret lidt ekstra i App Store i forbindelse med showet.

Alle disse nyheder kommer i forbindelse med en casting til showet, som er sendt ud, men som ikke siger ret meget om, hvordan alle vi andre kommer til at se det. Men det vil jo formentlig blive tilgængeligt via iTunes, måske Apple Music som video og promoveret kraftigt på Apple TV.

Det er kun amerikanske statsborgere og folk med permanent opholdstilladelse i USA, der kan deltage, så app-magere i Danmark kan ikke være med.

Du kan se mere her.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.