Forside Nyheder

Ny sæson af ’Making a Murderer’ på vej til Netflix

-

1453915977-making-a-murdererEt af Netflix’ helt store hits fra 2016 er true crime-serien ’Making a Murderer’.

For de uindviede handler serien om Steven Avery, en simpel mand fra Wisconsin, der driver en familieejet skrothandel sammen med sine forældre. I 1985 blev han dømt for mord, men 18 år senere blev han frikendt på baggrund af DNA-beviser.

Annonce:

Der gik dog ikke længe, før han var i spjældet igen, denne gang mistænkt for et nyt mord på en kvinde. Sagen er temmelig uklar, men der er masser af indikationer af, at Avery er blevet meget uretfærdigt behandlet af myndighederne, og derfor tryllebandt ’Making a Murderer’ folk i starten af 2016 (serien havde premiere på Netflix 18. december 2015).

Nu er der tilsyneladende sket så meget nyt i sagen, at en ny sæson kan produceres. Avery har fået en ny advokat, der blandt andet har f.eks. gennemført nogle mere videnskabelige tests af blodspor, der var med til at fælde ham i sag nummer to. Dertil kommer en række andre udviklinger i blandt Averys familie og venner, der også er en del af serien.

Netflix har dog kun bekræftet at en sæson to er på vej. Der er intet nyt om, hvor mange afsnit, der kommer, eller hvornår.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.