Forside Baggrund

Pas på farlige elspareskinner

-
Steen Garbers Enevoldsen fra Nørd'o'teket (foto: Nørd'o'teket).
Steen Garbers Enevoldsen fra Nørd’o’teket (foto: Nørd’o’teket).

Den danske hjemmeside Nørd’o’teket har testet elspareskinner, der skulle hjælpe med at spare strøm, men til gengæld så omdanner hjemmet til en brandfælde. Se videoen her

Den danske civilingeniør Steen Garbers Enevoldsen driver i sin fritid bloggen Nørd’o’teket, der udover blog også har en video blog (vlog) på Youtube. For et par måneder sien testede Steen Garbers Enevoldsen en strømspareskinne, og det var ikke betryggende at se videoen, hvor der var løse forbindelser og dårlige samlinger, der for forbrugerne udgør en væsentlig brandrisiko.

Annonce:

Ikke én men seks nu testet.

Efter den første video har Steen Garbers Enevoldsen testet yderligere 5 strømskinner, og her kan man så se at den dårlige kvalitet ikke var en enlig svale, men et generelt problem med de prisbillige elspareskinner.

Skinnen importeres af LCD-Garder P/S i Thyregod, der sælger den til flere danske forhandlere, bl.a. AV-Cables som Steen Garbers Enevoldsen har samarbejdet med omkring testen, og de agerede som man skal ved at trække skinnen tilbage fra markedet. Det var iøvrigt også AV-Cables der lånte Nørd’o’teket yderligere 5 skinner, så man kunne se om det var et generelt problem.

Hvis i er rigtigt nørdede, kan i se den fulde test af de mange strømskinner i den fulde video nedenfor.

Nørd’o’teket bringer også mange andre spændende videoer, så skynd jer at smide et bogmærke til den udmærkede blog.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.