Forside Indhold og distribution Film

’Rogue One’ indtager Star Wars: Battlefront

-

jynersoSom det formentlig er gået op for fans af Star Wars-universet, vil den kommende film, ’Rogue One’, handle om et ganske vigtigt element i Star Wars-historien.

Den kommer til at handle om de oprindelige planer for Dødsstjernen, der som bekendt blev smuglet frem til Obi-Wan Kenobi via R2-D2s indre lager i den førstproducerede film.

Annonce:

Disse planer bliver nu også centrum i en kommende udvidelse til Star Wars: Battlefront. I ’Rogue One: Scarif’ kan man spille som hovedrollen i filmen, Jyn Erso (bill.), eller som Orson Krennic, der er ansvarlig for at få Dødsstjernen færdig til tiden. Som en af de to skal du enten stjæle eller forsøge at undgå at miste Dødsstjerne-planerne.

Den nye udvidelse kommer samtidig med, at der også er en udvidelse på vej, der foregår inde i selvsamme Dødsstjerne, men på et senere tidspunkt i sagaen, naturligvis. Du kan se en trailer for denne herunder.

Afsløringen af den nye udvidelse kommer i forbindelse med Star Wars Celebration-fankonferencen, der finder sted i disse dage. Her blev der også vist nyt materiale frem fra produktionen selve ’Rogue One’-filmen, som du kan se herunder.

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.