Forside Nyheder

Sådan ser Samsungs næste Note-phablet ud

-

Note71Når Samsung sender deres næste Note-phablet på gaden kommer den til at se ud som på billederne for oven og for neden.

Verdensmesteren i tidlig offentliggørelse af mobildesigns, Evan Blass (@evleaks) har endnu engang fået fingrene i tidligt marketingmateriale og har tweetet det ud til verden. Denne gang afslører billederne, at den nye Note kommer til at hedde Samsung Galaxy Note7, med den kække udeladelse af et mellemrum mellem ’Note’ og ’7’.

Annonce:

Ud fra billedet ved vi, at Note7 som minimum kommer i sort og sølv som vanligt, men også i en blålig farve, Samsung kalder Blue Coral.

Blass siger ifølge Android Police, at Note7 har en 5.7-tommers QHD Super AMOLED-skærm, Bagkameraet er på 12MP, mens selfie-kameraet er på 5MP, der er 64GB lagerplads og den har IP68-vandtæthed. Som med alle Note-modeller følger der en stylus-pen med.

Samsungs Galaxy Note-serie markedsføres ikke officielt i Danmark (selvom firmaet naturligvis kan vælge at ombestemme sig med netop denne model). Der er dog flere parallelimportører, der har skaffet den til landet, og den kan også købes via nettet.

Note72

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.