Forside Nyheder

Analytiker: Apple laver om på Home-knappen på ny iPhone

-
iphone7-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwV2iPLVZuYiI3jbi_RZSUE0
Et af efterhånden mange lækkede fotos af den næste iPhone fra det kinesiske sociale medie Weibo.

Der er visse observatører, det er mere værd at lytte til end andre, når det gælder Apple-rygter.

En af dem, der har en god historik med at ramme plet med sine forudsigelser er Mark Gurman fra Bloomberg. Og nu er han ude med, hvad han tror, der kommer til at ske med den iPhone, der muligvis allerede kommer i butikkerne om lidt over en måneds tid.

Annonce:

Gurman erklærer sig enig i mange af de rygter, vi allerede har hørt om den kommende iPhone. For det første bliver der ikke de store designændringer – de kommer først, når iPhone fylder 10 år næste år. For det andet synger Gurman med i det kor, der gætter på, at hovedtelefonstikket forsvinder allerede fra i år.

Han mener også, at der er hold i de rygter, der siger, at mindst én af iPhone-modellerne (formentlig Plus-modellen) kommer til at have dobbelt-kamera i stil med det, bl.a. Huawei har lanceret tidligere. Idéen med dette er at lægge billeder fra begge kameraer sammen for at få mere nøjagtig farve-reproduktion, kontrast og skarphed.

Der, hvor Gurman bringer noget nyt til bordet, er når det gælder Home-knappen. Vi har allerede hørt lidt om, at der skulle være ændringer på vej, men Gurman mener at have styr på lidt flere af detaljerne. Han mener f.eks. at vide, at Apple vil lave Home-knappen om til en overflade i stedet for en egentlig knap, sådan som man kender det fra visse Android-modeller – med tilføjelse af Apples egen teknologi.

Under overfladen skulle der altså være en funktionalitet, der minder om Force Touch-touchpad’en på nyere MacBooks, der i stedet for at give et fysisk klik, giver haptisk modstand og altså ’simulerer’ et klik.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.