Forside Nyheder

Clarkson og Amazon Video på vej til Danmark?

-

Amazon Prime on Android TV stock logo

Amazon Video der er en af de største konkurrenter til Netflix rygtes til de nordiske lande, og rygterne får næring af et kæmpe datacenter, der er ved at blive bygget ved Fredericia.

Annonce:

Både TV2 og Søndagsavisen  har i denne weekend rygtet den amerikanske shop og mediekoncern til de nordiske lande, og det passer rigtigt fint med det enorme datacenter som er ved at blive bygget ved Fredericia.

Byggeriet i Jylland har officielt endnu ikke nogen ejer, men kigger man på den advokat der står for byggeriet, så har han tætte forbindelser til bl.a. Amazon.

Da der samtidigt er rygter om at Amazon er igang med at bygge lagerkapacitet i Sverige, så må man forvente at de er på vej.

”Jeg er helt sikker på, at Amazon Prime også er på det danske marked inden for et par år. De er Netflix’ største konkurrent på verdensplan og de eneste, som for alvor bider dem i haserne,” siger Claus Bülow Christensen, digitak analytiker hos Zibra Digital Media Group til Søndagsavisen.

 

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. Foto: Amazon
Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. Foto: Amazon

Clarkson og store serier kan være på vej

Amazon er en af de få som har taget konkurrencen på eget indhold op med Netflix, og med store serier og nu også shows giver det god mening at få åbnet det lukrative nordiske marked for Amazon.

Åbnes Amazon video tjenesten er det iøvrigt normalt at Amazon også åbner formelle Amazon netbutikker i samme marked.

Hvis Amazon Video kommer til Danmark, vil der være endnu en streaming udbyder der er klar med 4K/UHD HDR og Dolby Vision indhold.

Serien “The Man in the High castle” sendes f.eks. i 4K på Amazon Video.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.