Forside Nyheder

Crowdfunding-projekt vil give dig hologrammer i hjemmet

-

holovitVi drømmer vel alle om at have vores eget, personlige hologram af Prinsesse Leia, der trygler om hjælp fra os, fordi vi er hendes ”only hope”. I hvert fald, hvis man er Star Wars-fan.

Det kan blive en realitet hjemme på stuegulvet, hvis man skal tro folkene bag HoloVit, der lige nu prøver at få finansieret deres projekt via IndieGoGo.

Annonce:

Projektet skulle være en slags skærm, som kan lave videoer – selv smartphone-videoer – om til hologrammer. I projektbeskrivelsen står der, at man simpelthen bare kan vende HoloVit-skærmen ind mod ens tablet eller smartphone-skærm og så produceres der et hologram. Man vil også kunne se en række tilgængelige HoloVit-videoer (med Astérix, blandt andet!) og spille et app-spil med hologrammer, som folkene bag har udviklet.

Problemet er, at teknologien bag ikke rigtig er beskrevet, så det hele virker – som The Verge også betegner det – ret tvivlsomt.

De hologrammer, det lige nu er populært at genoplive alle fra Tupac til Michael Jackson med, skabes med et gammelt princip, der hedder Pepper’s Ghost, men det kræver et særlig vinklet spejl og et næsten gennemsigtigt net, og det ser ikke umiddelbart ud som om, det er det princip, HoloVit benytter sig af.

Men se selv demonstrationsvideoerne fra HoloVits IndieGoGo-side og lav din egen vurdering. Giv gerne lyd i kommentarfeltet, når du har dannet dig en holdning til det.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.