Forside Nyheder

Flertal af danskerne ønsker et slankere DR

-
DR Byen. Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR
DR Byen. Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

En ny undersøgelse viser et flertal for at beskære DR kraftigt.

Fra polistisk side gik Dansk Folkeparti forleden ud med deres tanker om at beskære DR med en fjerdedel, i forhold til i dag.

Det spørgsmål har avisen Metroxpress nu sendt videre til danskerne, via en undersøgelse foretaget af analyseselskabet YouGov.

Annonce:

Her svarede 45% af de adspurgte at de er helt eller delvist enige i Dansk Folkepartis forslag om at skære 25% af DR. 28% er uenige, mens resten endnu ikke har taget stilling eller forholder sig neutrale til spørgsmålet.

“Vi lytter opmærksomt til de tilkendegivelser om DR, der kommer fra både politisk hold og anden side. Det er ofte billedet i denne slags undersøgelser, at der er relativt mange, der svarer ja til at spare nogle penge på licensen. Derimod er det mere blandet, når det kommer til, hvad der eventuelt skal spares på”, lyder det fra DR’s kommunikationschef, Lasse Bastkjær Jensen, til avisen.

Halvdelen mener at DR Ramasjang og DR Ultra med fordel kan slås sammen til én kanal.

Folketinget har allerede nedsat et public service-udvalg, der inden året er omme skal leverer forskellige scenarier for DR’s fremtid.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.