Forside Baggrund

Følg IFA 2016 på recordere.dk

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Allerede i næste uge slår IFA 2016 i Berlin dørene op, og recordere.dk mandsopdækker som altid messen fra messegulvet og pressekonferencerne. Men du kan også selv streame flere af pressekonferencerne.

IFA 2016 løber fra 2-7 september, og i forhold til tidligere år starter messen først om fredagen, mens torsdagen den 1. september er reserveret til pressekonferencer.

Annonce:

Recordere.dk har folk i Berlin fra 31 august til 4. september, hvor vi udover pressekonferencerne besøger de vigtigste stande og spændende danske udstillere. Som altid dækker vi IFA omfattende, så hvis i hører om noget spændende, kan i altid skrive i kommentarsporet, så ser vi om vi kan følge op på det.

Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

 Stream selv fra IFA 2016

Flere af de store selskaber streamer direkte fra IFA, og nedenfor opdaterer vi med links efterhånden som selskaberne sender dem til os.

Onsdag den 31. august

Torsdag den 1. september

  • 11:00 : Samsung pressekonference (Streames her)
  • 12:30 : Philips pressemøde (Streames her)
  • 13:00 : Sony pressekonference (Streames her)
  • 14:00 : Loewe pressekonference (Aldrig streamet)

LG har ikke pressekonference i år, men de giver til gengæld en omfattende tur på standen, som vi nok skal optage. Den sker torsdag.

Fredag den 2. september

  • 09:00 : BFE (Brancheforeningen Elektronik) (streames ikke, men vi dækker den)
  • 09:00 : TCL Presseevent (Streames ikke)
  • 10:00 : IFA 2016 åbner for offentligheden

Hvis du selv ønsker at besøge IFA 2016, så er der offentlig adgang til messen fra 2 – 7. september. Et dagkort koster 17 EUR, alternativt kan du følge IFA 2016 i vores omfattende sektion fra messen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.