Forside Nyheder

Google rykker længere væk fra Google+ og Hangouts.

-

hangoutsSå har vi fået endnu et tegn på, at Google gerne vil Hangouts og potentielt også Google+ til livs.

Ud over annonceringen af Duo og Allo, hvoraf førstnævnte slippes løs på verden i disse dage, rykker en af Hangouts’ store funktionaliteter nu over i en anden af Googles afdelinger.

Annonce:

Hangouts On Air har som navnet antyder været en funktion, hvor man selv kunne broadcaste live video via Hangouts. Det er imidlertid blevet en ret populær funktionalitet hos flere af Googles konkurrenter, såsom Facebook, der også har deres Facebook Live-stream.

Så det mest naturlige – hvis man nu gerne vil have folk til at glemme Hangouts-brandet – er at rykke Hangouts On Air over til YouTube.

Med andre ord lægges Hangouts’ live-broadcast-stream nu sammen med YouTube Live, som også i forvejen gør det muligt at streame ud til verden.

I første omgang er det den version af Hangouts on Air, der findes på Google+ (og altså er mere i familie med Facebook Live), der ryger. Efter 12. september vil man blive overført til YouTube Live, hvis man forsøger at igangsætte en Hangouts on Air-session på Google+

Annonce:
Forrige artikelGoogles Duo er klar i App Store
Næste artikel10.000 bredbåndskunder uden tv-pakke hos Hiper
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.