Forside Nyheder

Googles Duo er klar i App Store

-

google-duo1En af de to nye chat-tjenester, som Google lovede os på Google I/O er nu tilgængelig til download.

Vi må forvente, at mange af de nye Android-topmodeller, der lander i løbet af efteråret og vinteren, vil have videochat-app’en Duo præinstalleret, og formentlig bliver kommer Duo også automatisk sammen med Android Nougat.

Annonce:

Men har man ingen af delene ombord i sin Android-smartphone, kan man i stedet hente videochat-app’en Duo i Play Store nu.

Duo er super-minimalistisk og fokuserer udelukkende på den ene videochatfunktion. Til gengæld siger Google, at den er mere stabil end konkurrenterne, fordi Google anvender sin egen videokompression og egne protokoller.

Duo kommer dog også til iOS, så det er næppe Android-eksklusive softwarefunktioner, der eventuelt gør app’en mere stabil.

Duo vil senere blive fulgt op af Allo, der er en tekstbaseret app, der dog har langt mere funktionalitet ombord, herunder en række chatbots, der kan gøre ens liv lettere, når man foretager sig alt fra billetbestilling til opslag på Google Maps.

Annonce:
Forrige artikelOpstalt OP1 – en ny dansk møbelstander til TV’et
Næste artikelGoogle rykker længere væk fra Google+ og Hangouts.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.