Forside IFA IFA 2016

LG Bluetooth-højttalere lyser op i mængden

-

Image8

LG lancerer en stribe Bluetooth-højttalere på IFA, nogle kombineret med lamper.

LG er på vej med en serie af nye Bluetooth-højttalere. Modellerne lanceres på IFA-udstillingen og hedder PH1, PH2, PH3 og PH4.

Annonce:

PH2 (øverst tv.) er en lille rund Bluetoothhøjttaler til hjemmet og på farten. PH2 er både kompakt og stænkresident, og med sin lave vægt på kun 167 gram er højttaleren klar til en aktiv livsstil. Batteritid er op til 6 timer.

PH3 (nederst mf.) kommer med indbygget lys er med til at sætte stemningen, uanset om det er på natbordet eller i haven. Modellen PH3 fås i tre farver, med fem forskellige belysningstilstande samt et indbygget batteri, der varer i op til ti timer.

PH4 (øverst th) er mere kraftfuld, til camping eller grill. PH4 kommer med forbedret lydkvalitet og bedre bas, og en batteritid på op til 10 timer. Indpakningen er vandafvisende, og lyden sendes 360 grader rundt.

PH1 (billedet nedenfor) er familiens lille efternøler. Den leveres med indbygget stemningsbelysning og fem timers batteritid, som fungerer i ethvert rum i huset. Med sin lette vægt og bærbare design kan højttaleren også bruges som natlampe.

 

LG PH1
LG PH1

Pris og tilgængelighed

Højttalerne her lanceres i forbindelse med IFA-udstillingen i Berlin her i begyndelse af september.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt.

 

Annonce:
Forrige artikelPlayStation: PS Plus stiger i pris
Næste artikelHvem er hurtigst: Samsung Galaxy Note 7 eller iPhone 6s?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.