Forside Nyheder

Mere nyt om ‘Star Trek: Discovery’

-

star-trek-discovery-1Produceren Bryan Fuller har løftet lidt mere af sløret for den kommende Star Trek-serie om USS Discovery.

Ved en event arrangeret af Television Critics Association fortalte Fuller bl.a., at serien kommer til at foregå cirka 10 år før den oprindelige serie fra 1966 (og i det samme univers, modsat f.eks. de nye Star Trek-film). Det betyder også, at f.eks. uniformer og rumskibsdesign i højere grad kommer til at ligne den gamle serie, end hvad vi kender fra nyere serier.

Annonce:

Angiveligt kommer serien til at handle om en begivenhed, der er omtalt i den oprindelige serie, men som aldrig er blevet udforsket dybere. Serien vil være i 13 afsnit, der udgør en samlet historie, men hvert afsnit vil også have en begyndelse, en midte og en afslutning.

For første gang er det i øvrigt ikke kaptajnen for et rumskib, der er hovedpersonen i serien, men derimod en næstkommanderende – og det bliver for første gang også en kvinde. Hvem det bliver, ved vi endnu ikke, men ifølge Variety har Fulller tidligere sagt, at han godt kunne tænke sig at se en stærk, sort kvinde i rollen, som f.eks. Angela Bassett eller Rosario Dawson.

Endelig skulle der blive plads i historien til Star Trek-universets svar på CIA, Section 31, og Spocks mor skulle endda også dukke op.

Produktionen begynder i oktober og serien har premiere til januar.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.