Forside Indhold og distribution Musik

Metallicas tidlige dage som dokumentar på Spotify

-

metallicaDer var engang, hvor Metallica bandede online-musik langt væk.

Men da Spotify blev lanceret, havde de skiftet holdning til det diametralt modsatte og omfavnede nu de nye teknologier.

Samarbejdet mellem Spotify og Metallica har lige fået en ekstra tand. Spotifys initiativer indenfor originalt indhold rummer nemlig blandt andet video-serien ’Landmark’, der fortæller om banebrydende events i nyere musikhistorie.

Som det første projekt i serien er der nu kommet en dokumentar om Metallica i fire dele, der fokuserer på tiden fra bandets opstart frem til albummet ’Ride The Lightning’ fra 1984 – der jo blev indspillet på Amager i det hedengange Sweet Silence Studie af produceren Flemming Rasmussen. Ikke mindst på grund af danske Lars Ulrich (bill.).

Videoerne kan ses på nu, men kun via Spotify-apps’ne på iOS og Android. Der er ingen meldinger om, hvorvidt de også vil kunne ses via en browser på et tidspunkt. Første del kan dog ses på YouTube – og herunder.

Annonce