Forside Indhold og distribution Musik

Metallicas tidlige dage som dokumentar på Spotify

-

metallicaDer var engang, hvor Metallica bandede online-musik langt væk.

Men da Spotify blev lanceret, havde de skiftet holdning til det diametralt modsatte og omfavnede nu de nye teknologier.

Annonce:

Samarbejdet mellem Spotify og Metallica har lige fået en ekstra tand. Spotifys initiativer indenfor originalt indhold rummer nemlig blandt andet video-serien ’Landmark’, der fortæller om banebrydende events i nyere musikhistorie.

Som det første projekt i serien er der nu kommet en dokumentar om Metallica i fire dele, der fokuserer på tiden fra bandets opstart frem til albummet ’Ride The Lightning’ fra 1984 – der jo blev indspillet på Amager i det hedengange Sweet Silence Studie af produceren Flemming Rasmussen. Ikke mindst på grund af danske Lars Ulrich (bill.).

Videoerne kan ses på nu, men kun via Spotify-apps’ne på iOS og Android. Der er ingen meldinger om, hvorvidt de også vil kunne ses via en browser på et tidspunkt. Første del kan dog ses på YouTube – og herunder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.