Forside Nyheder

Nokias kamera-guru vender hjem fra Microsoft for at lave VR

-

JuhaDa Nokia i sin tid viste firmaets PureView-kamerateknologi frem, var Juha Alakarhu med på scenen.

Han var nemlig en af de ingeniører, der førte an i arbejdet med at udvikle teknologien, der f.eks. gav os Lumia 1020-telefonen med dens 41 megapixels kamera.

Annonce:

Siden købte Microsoft som bekendt Nokia, og Alakarhu har siden arbejdet som en noget mindre fisk i den store Microsoft-sø. Det er ikke nødvendigvis lige så spændende, især når man tager i betragtning, at Microsofts dage som smartphone-producent formentlig er talte.

Så i forbindelse med de mange fyringer, der har været hos tech-giganten i Redmond, har også Juha Alakarhu skiftet job – tilbage til Nokia.

Nokia Technologies, der næste år forventes at lancere en ny Android-smartphone med finsk design og (sandsynligvis) kinesisk fremstilling, har fået Alakarhu tilbage i folden. Alakarhu skriver på Twitter, at han allerede er startet, og at han nu skal lede arbejdet med Ozo, der er Nokias kommende VR-kamera.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.