Forside Nyheder

Pokémon Go-interessen daler

-

pokemongotalMed den massive hype, der har været om Pokémon Go, er det klart, at der er nødt til at komme en nedtur på et tidspunkt.

Den nedtur startede dog angiveligt allerede for omkring en måned siden. Bloomberg har offentliggjort tal for antallet af daglige brugere af Augmented Reality-spillet, og her er det tydeligt at se, at interessen er hurtigt på vej ned igen.

Annonce:

Omkring 21. juni peaker antallet af daglige Pokémon Go-brugere ved cirka 45 millioner brugere i de lande, hvor det er blevet lanceret.

Men på bare én måned er det blevet reduceret med en tredjedel, sådan at der nu kun er omkring 30 millioner daglige brugere. Tallene kommer fra Axiom Capital Management og Apptopia.

Det er stadig en hel del, og hvis Niantic og Nintendo kan holde det niveau, og føje flere lande til efterhånden, går Pokémon Go nok ikke i glemmebogen lige med det samme.

Men hypen har helt sikkert toppet.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.