Forside Nyheder

Roku-boksene skifter navne

-

roku4For de Recordere-læsere, der er glade for den lille, amerikanske streaming-boks og dens mange muligheder, kommer der snart store nyheder.

Roku er nemlig på vej med en opdatering af hele sortimentet, der blandt andet inkluderer modeller med HDR, større 4K-tilgængelighed og lidt andet godt.

Annonce:

Ifølge The Verge skal vi dog regne med at se et nyt navnesystem. Hvor Roku-boksene indtil videre har haft fortløbende numre som modelnavne, skifter de forskellige størrelser nu navn til noget mere specifikt.

Således kommer der to erstatninger for Roku 1, der hedder Roku Express og Express Plus. Vi ved endnu ikke, hvad ’Plus’ betyder i den forbindelse.

I stedet for Roku 2 og 3 kommer Roku Premiere og Premiere Plus, der begge forventes at kunne klare 4K, som det p.t. kun er Roku 4, der kan håndtere. The Verge spekulerer i, at ’Plus’ i denne forbindelse betyder HDR-understøttelse.

Endelig er der topmodellen, Roku Ultra, der erstatter Roku 4. En registrering hos de amerikanske telemyndigheder FCC har afsløret, at denne får HDR, optisk lydudgang og en smart feature, hvor man kan finde sin fjernbetjening fra boksen, hvis den er blevet væk.

Annonce:
Forrige artikelSamsung soundbar med Dolby Atmos og multirum
Næste artikelEksklusivt indhold øger piratkopieringen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.