Forside Indhold og distribution Musik

‘Stranger Things’-soundtracket er ude nu

-

strangerthingsostNetflix-hitserien ’Stranger Things’ er en ubetinget kærlighedserklæring til 80’erne.

Inspireret af alt fra ’E.T.’ til ’Goonies’ holder den fast i visualitet, fortællestil og lydside, der kunne være lavet i midtfirserne.

Annonce:

Noget andet, der var populært at gøre i firserne var at udgive soundtracks til film. Hvor det i dag mest er en sjældenhed, at soundtracks ligefrem kommer på hitlisterne, kunne de dengang dominere hitlisterne i flere uger.

Så det er klart, at ’Stranger Things’ også skal referere til 80’erne på denne facon. Således er første del af soundtracket til serien netop kommet på iTunes, og kommer på vinyl 23. september. Anden del af soundtracket lander 19. august og kommer ligeledes på vinyl i næste måned, en uge efter første del.

Musikken er primært lavet af bandet Survive (bestående af Kyle Dixon og Michael Stein) fra Austin i Texas, og det er denne score, man kan købe på iTunes. Men serien har også en del 80’er-sange ombord, og nogle venlige sjæle har samlet disse under en playliste på Spotify, hvis man hellere vil streame. Der er ikke noget nyt om, hvornår selve scoren eventuelt kommer på streamingtjenesterne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.