Forside Indhold og distribution Film

50% af Netflix skal være originalt materiale

-

netflixMan kan ikke sige, de ikke er ambitiøse hos Netflix.

Når 2016 slutter, vil der være 600 timers originalt materiale ombord i streamingtjenesten. Men det er intet i forhold til, hvad de har tænkt sig, der skal ske i fremtiden.

Annonce:

Ifølge David Wells, der er økonomichef hos Netflix, skal hele 50% af serierne og filmene i kataloget hos Netflix være deres egne produktioner. Det siger han til Variety. Der er ikke sat tidspunkt på, hvornår Netflix har tænkt sig at nå det mål, men det er naturligvis ikke meningen, det skal ske gennem reduktion af alt det andet indhold på tjenesten.

I stedet vil Netflix fortsætte med at øge produktionen af egne serier og film, indtil målet er nået. Således vil de for eksempel forøge budgettet for egne produkter fra 5 milliarder dollar i år til 6 milliarder dollar i 2017.

David Wells vurderer, at Netflix på nuværende tidspunkt er et sted mellem en tredjedel og halvvejs i mål, så måske går der ikke så længe endda, før de rammer de 50%.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.