Forside Nyheder

Her er Apple Watch Series 2 (opdateret med danske priser)

-

applewatchwhiteApple brugte også deres presseevent onsdag til at præsentere den næste generation af deres smartur.

Apple Watch 2 ligner til forveksling den gamle model, Apple er ikke sprunget med på bølgen med runde ure, som stort set alle deres konkurrenter ellers er en del af. Men man kan nu også få den i hvidt keramiklook.

Annonce:

Skærmen er dobbelt så lysstærk som forgængeren, og har 1000 nits, hvilket hjælper på synligheden, når man kigger på skærmen i dagslys.

applewatch3Der er også sket forandringer i Apple Watch Series 2 er sket indvendigt, f.eks. har uret fået en ny dual-core chip ombord, der er 50% hurtigere end den gamle med dobbelt så hurtig grafikfremstilling. Der er nu indbygget GPS i Apple Watch Series 2, så man kan tracke sin løbe- eller hike-tur uden at skulle slæbe sin smartphone med.

Apple sagde dog ganske overraskende ikke noget om batterilevetiden på det nye Apple Watch. Med en mere lysstærk skærm, en hurtigere processor skulle man tro, at batterilevetiden blev ringere – og netop batterilevetiden har været det største kritikpunkt ved smarturet. Men Apple kommenterede det altså ikke.

Hvor det første Apple Watch var stænk-tæt, er Apple Watch vandtæt til svømmebrug.

applewatchnikeApple er også gået i partnerskab med Nike i med en specielt stylet Nike-model, der har huller i remmen og en speciel Nike-app, der aktiveres hurtigt, og minder én om at komme ud at løbe. Apples partnerskab med Hermés forsætter også, og der er to nye remme fra modefirmaet at vælge mellem.

Det nye Apple Watch Series 2 er sat til at koste 369 dollar, når det kommer i USA 16. september (Nike-modellen kommer i oktober). Om det også bliver den danske lanceringsdato, ved vi ikke i skrivende stund, men vi skal nok opdatere jer, så snart vi ved noget.

Det gamle Apple Watch (der nu hedder Series 1) er stadig tilgængeligt, men har fået opgraderet processoren ombord til den samme processor som i Series 2. Og prisen er nede på 269 dollar.

OPDATERET: De danske startpriser bliver 2.399 kroner for Apple Watch Series 1 og 3.299 kroner for Series 2.

image633w11111

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.