Forside Nyheder

DR: Ultra skal rykkes fra flow-tv til nettet

-

DR Ultra logo

DR sigter mod et sluk for kanalen Ultra som traditionel tv-kanal om godt 3 år.

Senest i år 2020 venter DR at slukke for tv-kanalen DR Ultra på flow-tv. Altså på traditionel tv-distribution via antenne, kabel-tv og satellit. Det skriver MediaWatch.

Annonce:

Istedet skal DR Ultra leve videre som digitalt univers på nettet.

“Vi kan se, at Ultra-børnene bliver mere og mere digitale, og deres forbrug af flow-tv er for nedadgående. Hvis vi fortsat skal være relevante for dem i fremtiden, skal vi opprioritere det digitale indhold”, fortæller DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn til MediaWatch og uddyber:

“2020 er vores bedste bud på, hvornår det ikke længere vil give mening at opretholde en flowkanal, fordi at børnenes medieforbrug er blevet altovervejende digitalt. Det er klart, at vi hele tiden vil holde øje med, om udviklingen går, som vi forventer, for at sikre, at vi har alle børn med.”

Generaldirektøren venter ikke vil være nogen ændringer i økonomien. Der skal fortsat produceres kvalitetsindhold for børnene om det er flow-tv eller streaming on demand.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.