Forside Nyheder

Nyt navn til Google Nexus

-

nexusByeDer kommer ikke til at stå Nexus på de kommende smartphone-modeller fra Google.

Det er ellers det modelnavn, Google har solgt sine Google-brandede telefoner under, selvom disse har været lavet af producenter såsom HTC, LG, Samsung og Huawei.

Annonce:

Det var Android Central, der først breakede nyheden om, at Nexus-navnet blev droppet, og nu kan Android Police så melde, at de mener at have fundet ud af, hvad Google i stedet vil kalde telefonerne.

De kommer til at hedde Pixel og Pixel XL, hvor af den sidste naturligvis er den største. Hvis det lyder bekendt, så er det fordi, Google allerede har haft produceret Chromebooks med Pixel-navnet, og det er de tilsyneladende blevet så glade for, at de nu overfører det til smartphones også.

Begge modeller skulle være produceret af HTC, og den eneste forskel på dem skulle være størrelsen på skærmen og batteriet i den store model. Der er angiveligt tale om 5” og 5,5”-modeller, der har quad-core Qualcomm-processorer ombord, 4GB RAM og 12-megapixels kameraer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.