Forside Nyheder

HDMI kan forbindes direkte til USB-C

-

USB-C-Supported-Devices_Large_no_type_at-topUSB Type-C, der i folkemunde allerede er på vej til bare at hedde USB-C, er blevet omfavnet fra folkene bag HDMI.

HDMI Licensing, der administrerer HDMI-standarden, har meddelt, at vi slipper for adaptere, hvis vi gerne vil sende noget gennem et HDMI-stik, der kommer fra et USB-C-stik.

Annonce:

HDMI-folkene har annonceret noget, de kalder ”HDMI Alt Mode for USB Type-C Connector”. Det er reelt set en måde at gøre de mange features fra HDMI 1.4b tilgængelige via USB-C. Det betyder, at vi – som HDMI Licensing illustrerer det ovenfor – snart vil se HDMI-til-USB C-kabler i butikkerne.

Og det får naturligvis den konsekvens, at man kan koble sin smartphone, tablet eller laptop med USB-C direkte til en skærm eller receiver med HDMI, uden at skulle have en eller anden klodset dongle-adapter imellem.

I en tid, hvor trådløs streaming af video i 4K f.eks. stadig ikke altid fungerer optimalt og stabilt fra en smartphone til en streamingboks, er der nok mange, der sætter pris på HDMI Licensings beslutning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.