Forside Nyheder

Matt LeBlanc fortsætter på Top Gear

-
Foto: Rod Fountain / BBC Worldwide
Foto: Rod Fountain / BBC Worldwide

Matt LeBlanc har skrevet under på en kontrakt om værtsrollen for yderligere to serier af Top Gear.

Efter Chris Evans exit fra Top Gear, efter kun én sæson af BBCs motorshow, der har der været tvivl om hvordan værtsrollerne ville blive fordelt til en ny runde af BBCs bilmagasin.

Men nu bekræftes det at Matt LeBlanc fortsætter som vært, efter at have skrevet under på at lave yderligere to serier af Top Gear. Det skriver avisen The Guardian.

Annonce:

“Jeg er begejstret over, at Matt LeBlanc vender tilbage til Top Gear. Han er en kæmpe talent med en smittende kærlighed til biler. Jeg kan næsten ikke vente på at serien vender tilbage til BBC2 næste år”, fortæller kanalredaktør for BBC2, Patrick Holland, til avisen.

Dette bliver uden en erstatning for den tidligere medvært.

“Vi leder ikke efter en ny Chris Evans”, slutter BBC2-bossen.

Matt LeBlanc får istedet følgeskab af medværterne Chris Harris og Rory Reid, ligesom Eddie Jordan, Sabine Schmitz og The Stig vil dukke op i tv-showet med mellemrum.

Top Gear vender tilbage på skærmen i 2017.

Konkurrenten The Grand Tour med de tidligere “Top Gear”-værter Clarkson, Hammond og May har premiere på streamingtjenesten Amazon Prime til november. Læs mere om det her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.