Forside Produkter Mobil

Officielt: Samsung tilbagekalder Galaxy Note 7

-

Samsung Galaxy Note 7
Samsung er stødt på batteriproblemer med deres nye flagskib, der i sjældne tilfælde kan resultere i at telefonen bryder i brand. Dette gør at Samsung har valgt at holde telefonen tilbage fra markedet for at foretage ekstra kvalitetskontrol.

Samsung har reddet på en bølge af succes med lanceringen af Galaxy S7 / S7 Edge og nu også top-anmeldelser af deres nye flagskib Samsung Galaxy Note 7. Derfor er det også et hårdt slag for den sydkoreanske fabrikant at der kan være problemer med batterierne i telefonen.

Annonce:

Det er Samsungs datterselskab Samsung SDI Co Ltd., der fabrikerer batterierne til Galaxy Note 7, og hos SDI har der ikke været indikationer om problemer med batterierne.

 

Note71

 

Kommer nu ud efter iPhone 7

Ifølge kilder tæt på Samsung, forventer man at kvalitetskontrollen af den nye telefon tager 3–4 uger.

Disse yderligere forsinkelser kan betyde at Galaxy Note 7 først rammer gaden efter at Apple har startet salget af deres kommende telefon, hvor forventningerne er at iPhone 7 rammer butikkerne her i september.

 

Opdatering: Nu tilbagekalder Samsung alle Note 7 telefoner

På et pressemøde i dag i Seoul undskyldte chefen for Samsungs mobildivision, Koh Dong-jin, for problemet med batterierne. Her blev det endvidere oplyst, at køberne af den nye telefon ville modtage en erstatningstelefon.

Hvornår Galaxy Note 7 nu kommer på markedet er ukendt.

 

Pressemeddelse fra Samsung

Information om Note7

Hos Samsung er det særdeles vigtigt for os, at vores produkter er af højeste kvalitet og hver indberetning om et produkt tages meget alvorligt. Som et resultat af de seneste indberetninger om Galaxy Note7 har vi gennemført en omfattende undersøgelse, og har fundet ud af, at der er et problem i forhold til batteriet.

Indtil i dag (d. 1. september 2016) har vi modtaget 35 indberetninger på verdensplan og sammen med vores leverandører, gennemfører vi nu detaljerede undersøgelser for at identificere de batterier, som kan være påvirkede. Da vores kunders sikkerhed altid er det vigtigste for Samsung, har vi derfor også stoppet salget af Galaxy Note7.

De kunder der allerede har modtaget deres Galaxy Note7, vil få deres telefon udskiftet med en ny i de kommende uger.

Vi forstår, at dette påvirker mange mennesker, men det er en måde at sikre, at vi fortsat kan levere produkter af den højeste kvalitet til vores kunder. Sammen med vores partnere arbejder vi nu for at sikre, at denne proces går så hurtigt og problemfrit som muligt.

 

Annonce:
Forrige artikelDette VR-headset har det hele ombord
Næste artikelBlack Friday 2016: Priskrig på OLED TV (rygte)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.