Forside Produkter Medieafspillere

Smugkig: Oppos UHD Blu-ray

-

udp-203

Oppo er på trapperne med deres første 4K UHD Blu-ray-afspiller og her er de første billeder.

Oppo har slået sit navn fast som en reference indenfor DVD- og Blu-ray-afspillere. Af entusiaster ofte anset som noget af det ypperste på markedet.

Annonce:

Nu er de på vej med deres første 4K UHD Blu-ray-afspiller, og redaktør Chris Heinonen fra magasinet Reference Home Theater har postet de allerførste billeder af nyheden på Twitter.

Oppos UHD Blu-ray har 2 HDMI-udgange, en til video/audio og en kun til audio. Der er også en HDMI-indgang, formentlig beregnet for tilslutning af en tv-boks.

Der er surrounddekoder indbygget med analoge udgange for de dekodede signaler, og trigger ind- og ud-gange for styring. Derudover er der to USB-indgange samt digitale udgange på optisk og coax.

 

Foto: Chris Heinonen på Twitter
Foto: Chris Heinonen på Twitter

 

Foto: Chris Heinonen på Twitter
Foto: Chris Heinonen på Twitter

 

Oppo UDP-203

Modellen hedder Oppo UDP-203, og ikke 103 som han kom til at skrive i første tweet, og ifølge hans oplysninger kommer den til at koste $499 i USA.

Det giver en forventet udsalgspris i Danmark på 4.000-4.500 kr.

Der er ikke nogen oplysninger om hvornår Oppo lancerer den, men mon ikke det er tæt på nu siden at de første journalister har fået den at se.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.