Forside Nyheder

Spotify lancerer ny, intelligent playliste

-

dailymixSpotify ruster nu op i kampen mod de andre musikstreamingtjenester med Daily Mix.

Den nye, intelligente playlistefunktion er måske særligt rettet mod Pandora, der for nylig ikke bare startede en decideret Spotify-konkurrent, men også gjorde det muligt i højere grad at påvirke den musikblanding, man går på tjenesten.

Annonce:

Det sidste går Spotify nu op imod med Daily Mix. Det er en playliste, der konstant opdateres baseret på din adfærd og de genrer, du lytter til. Spotify registrerer, hvilke kunstnere, sange og albums du vælger, og skaber en playliste baseret på disse data.

Der bliver også lagt anbefalede numre, du måske endnu ikke kender, ind i playlisten, der ellers fungerer som en normal playliste. Det sidste betyder for eksempel, at du kan starte et vilkårligt sted i listen og springe i den og så videre.

Daily Mix-playlisten er konstant opdateret, og det betyder, at du hver dag (jf. navnet) kan gå ind på f.eks. en bestemt genre-playliste og opleve en anden musikblanding end den, du hørte i går.

Daily Mix er lanceret til Spotify-apps på iOS og Android, men skulle også være på vej ud på de andre platforme, Spotify opererer på.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.