Forside IFA IFA 2016

TCL klar med Android flagskibs TV

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

TCL klar med et nyt flagskibprodukt TV: Et 65” buet QUHD 4K-TV i serien Xclusive X1 der bygger på Android TV.

TCL Xclusive X  er TCLs seneste tv-produkt og et nyt flagskib der er verdens hidtil slankeste HDR-tv (17,4 mm) med local dimming bagbelysning.

Det betyder at TV’et kan inddele bagbelysningen i 288 zoner, TV’et kan levere 1500 nits i HDR og 600 nits for alm. TV.

Annonce:

Displayet er med Quantum Dot teknologi og med et farverun på 93% DCI. Panelet reducerer lysrefleksion fra 3 % til 0,9 % og direkte reflektion med 90 %.

Det 3-vejs højtalersystem et højtydende og udviklet af JBL.

Skærmet er buet, og designet 360-grader, hvilket betyder at TV’et kan betragtes fra alle vinkler, uden synlige skruer eller spalter i designet.

“TCL Xclusive X1 er ikke bare et ledende produkt inden for LCD-TV-industrien, men også det mest avancerede af alle TCLs buede TV-produkter. Med denne eksklusive produktserie holder TCL sine løfter om at levere industriledende teknologi, elegant design og robuste indholdsløsninger. Med denne lancering hæver vi vores konkurrenceposition og dette er TCLs første, men selvsagt ikke sidste, skridt mod et sikkert fodfæste inden for luksussegmentet”, fortæller Alain Pakiry, generaldirektør for TCL Communication & TCL Multimedia i Europa.

TCL Xclusive kommer med Android TV 6.0 – den seneste version af Android TV OS.

 

 

Pris og tilgængelighed

65’’ TCL Xclusive X1 (U65S9906) koster kr. 29.990,-

Det kommer til salg i 4. kvartal i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.