Forside Indhold og distribution Film

The Toxic Avenger genopstår

-

tosxicavengerNår vi skriver om film her på siderne, er det som regel fordi, de har en eller anden nørd-vinkel.

Enten er de store effektbrag, hvor man kan opleve det nyeste biografudstyr trykke den af, få testet sit hjemmebif-udstyr til det maksimale, eller også er de film, der har en eller anden kultstatus.

Annonce:

Denne nyhed handler om det sidste.

Filmselskabet Troma har årtier excelleret i at levere de dårligste og billigste B-film, man kan forestille sig. De var The Asylum (dem med Sharknado-filmene) længe før The Asylum. Og i 1984 kom et af deres største hits: ’The Toxic Avenger’.

Det er historien om den nørdede pedel Melvin Ferd, der bliver mobbet af en række sportstrænede idioter, og ender med at falde ned i en tønde med kemikalieaffald.

Det gør ham vildt deform, men giver ham også superkræfter, og så går det ligesom derudaf i bedste schlock-stil. Filmen har fået adskillige fortsættelser, og der endda lavet en Toxic Avenger-musical på et tidspunkt.

Så naturligvis skal sådan en film genindspilles og fornys. Ifølge Deadline er det en af folkene bag komedien ’Sausage Party’, der lige har haft premiere i Danmark, der skal lave den. Conrad Vernon, der er en af instruktørerne på sidstnævnte film, skal instruere, mens Chris Poole og Mike Arnold skal skrive manuskriptet. Hvis de to navne lyder bekendte, så er det fordi, de skriver den animerede agensatire ’Archer’.

Troma-folkene Lloyd Kaufman og Michael Herz er executive producers. Der er endnu ikke sat nogen premieredato på.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung: Sluk din Note 7 og returnér den nu!
Næste artikelPriskrig på musikstreaming på vej?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.