Forside Produkter Mobil

En iPhone 7 brød i brand og ødelagde bil

-
Screenshot fra 7 News, Australien
Screenshot fra 7 News, Australien

En Apple iPhone 7 gik i brand i Australien og brandskadede en bil.

Det er ikke kun Samsung-telefoner der kan gå i brand. Nu er første kendte tilfælde med overophedning af en iPhone 7 en realitet. Det fortæller australske 7 News.

Den australske surfer Mat Jones fortæller at han havde ladt sin iPhone 7 ligge i bilen, gemt under noget tøj på passagersædet, mens han var ude på bølgerne til en lektion.

Annonce:

Da han vendte tilbage fandt han bilen fuld af røg og kunne konstantere at det var iPhone 7 der havde brændt, og det havde forårsaget brandskader skader på tøj og bil.

Apple vil nu undersøge den brændte telefon, men ønsker ellers ikke at udtale sig om sagen.

I sjældne tilfælde kan de Litium li-on batterier der ofte benyttes i elektronikprodukter overophede og antænde. Mulige årsager kan være overopladning, punktering efter slag eller hvis det udsættes for ekstrem varme.

Mat Jones fortæller til 7 News at han havde købt telefonen for en uge siden, at kun anvendt den originale oplader og at den ikke er blevet tabt el.lign.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.