Forside Nyheder

Flere TV-distributører er lune på køb af Boxer TV

-
Foto: Boxer TV. Illustration: recordere.dk
Foto: Boxer TV. Illustration: recordere.dk

Viasat, Stofa og Waoo viser interesse for at købe Boxer TV, hvis den danske tv-distributør for antenne-tv sættes til salg.

Boxer-ejer Teracom solgte forleden den svenske del af Boxer TV til kabeltv-distributøren Com Hem, og det har naturligt sat gang i spekulationerne om Boxer i Danmark også sættes til salg i nær fremtid.

Hvis det sker, så står flere andre tv-distributører der opererer i Danmark klar med mulige købtilbud.

Annonce:

Forleden meldte både Stofa og Waoo sig på banen, og gav udtryk for deres interesse i Boxer TV overfor Berlingske.

I dagens Børsen er det så Viasat der melder sig på banen, der igennem moderselskabet MTG vil se “seriøst” på et opkøb hvis muligheden byder sig.

“Boxer ligger i topfem på omsætning og i toptre på antal kunder. Selv om de taler til kunder, som vil nøjes med få tv-kanaler, vil vi se seriøst på det. Vi har jo ligesom også været der før, men tabte vist nærmest på målfoto”, lyder det fra adm. direktør i MTG, Kim Poder, til Børsen.

Her henviser han til at MTG selv bød på konsessionen til at drive antenne-tv i Danmark. Den aftale som Boxer TV endte med at vinde.

Boxer har kontrakt med staten frem til år 2020, men forsøger at få en tidlig afklaring på om de kan forsætte driften af betalingskanaler på antenne-tv i en ny periode. Det kan få indflydelse på hvornår der eventuelt sættes et “Til Salg”-skilt på selskabet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.